Godt malerarbejde fra første penselstrøg

Alsidighed og kvalitet er vores kendetegn

Hos dit lokale malerfirma, Malermester Jimmy Juel Munk, dækker vi alle facetter af malerarbejde. Når vi grunder, spartler, tapetserer eller hjælper med opsætning af filt, sørger vi for, at basen er i orden og fri for synlige samlinger hele vejen rundt – i hjørner, ved gulv og ved loft. En god base er nemlig forudsætningen for et godt resultat og en flot finish.

Som bygningsmaler udfører vi alle former for malerarbejde og står for vedligeholdelse såvel indendørs som udendørs for virksomheder, institutioner og private. Vores malere er faguddannede, og vi benytter kun kvalitetsmaling fra leverandører som: Colourplus, Flügger, PP og Becker Jørgensen. Vi kører ud til opgaver i Kalundborg, Holbæk, Slagelse og omkringliggende byer.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
Vedhæft billede *
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er din sparringspartner​

Spørg os til råds

Når du skal renovere et eller flere rum eller måske et helt hus, er der mange aspekter i arbejdet, der kan være svære at overskue. Det samme gælder, hvis du skal have malet facade eller træværk, institutions- eller kontorlokaler. Lad derfor os være din sparringspartner på malerarbejdet allerede fra start.

På den måde er du sikker på, at du får valgt de rette materialer, om det er væv, filt eller tapet og den rette type maling til de forskellige flader i rummene.

Med en af vores dygtige malere ved hånden får du også hjælp til at vælge farver, så du er sikker på et slutresultat, der er både smukt og funktionelt.

Få et tilbud

Kontakt os for en billig pris på malerarbejde

Står du med en maleropgave, du gerne vil have en professionel maler ind over, så kontakt os allerede i dag for vejledning, et tilbud eller priser.

Vi kan også rådgive dig om, hvilke farver du skal vælge, hvis du vil sikre dig, at et rum virker beroligende, eller du vil have dine medarbejdere til at være lige en lille tand mere motiverede – for farver påvirker os, meget mere end vi er klar over. Kontakt os med det samme.