Lad os hjælpe med opsætning af filt

Få det bedste resultat med professionel opsætning​

Hos Malermester Jimmy Juel Munk tilbyder vi udover malerarbejde også professionel opsætning af filt. Filt på væggene er blevet utroligt populært, og det er der en god grund til: Med filt får du nemlig en flot glat flade, der kan males i de farver, du ønsker. Filt er, modsat glasvæv, der har en vævet overflade, fuldstændig glat uden nogen form for struktur. Det er som et tyndt, tyndt lag tapet. Filt giver et flot resultat og en fuldendt finish, men det stiller også store krav til underlaget, da selv den mindste ujævnhed vil kunne ses i det færdige resultat.

Vi står også for opsætning af glasfilt og opsætning af glasvæv.

Lad din lokale malermester stå for hele opgaven - fra spartling til opsætning. Så er du sikker på et perfekt underlag, inden der skal sættes kulør på din bolig, din virksomhed eller dit sommerhus. Vi arbejder i Holbæk, Slagelse, Kalundborg samt nærområder. Vi kører også gerne ud til dig og ser på den opgave, du gerne vil have os til at løse indenfor opsætning af filt.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.

 
 
 
Vedhæft billede *
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er din sparringspartner​

Filt beskytter væggen og giver en flot finish

Beklædning af en væg med filt beskytter væggen og styrker overfladen, så den ikke er så modtagelig overfor skrammer. Herudover skjuler filten små revner, der kan opstå i væggen over tid. Vi får den nemlig helt ud i hjørnerne på vægge og loft.

Med opsætning af filt får du:

  • Et moderne og rent udtryk
  • ​Et perfekt underlag for din maling
  • Sikkerhed for den helt rette finish​

Få et tilbud

Kontakt os for priser på opsætning af filt

Skal du have sat filt op, så kontakt dit lokale malerfirma, Malermester Jimmy Juel Munk, allerede i dag. Vi giver dig et uforpligtende tilbud og en god pris på kvalitet, der holder. Vi kan også hjælpe dig med professionel vejledning.